Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović u Knjaževcu: Tražimo slobodne medije i fer izbore

Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri razgovarao je danas u Knjaževcu sa članovima Opštinske organizacije. Tema sastanka, pored tekućih stranačkih aktivnosti, bili su građanski protesti u zemlji, te „Sporazum sa narodom“, koji je sačinjen u Savezu za Srbiju.

Najvažnija vest je da su građani pobedili strah i izašli na ulice. Krenuo je opštenarodni bunt i vidi se svetlo na kraju tunela. To svetlo je ujedinjenje opozicije, kazao je u Knjaževcu Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju.
„Mi tražimo oslobađanje RTS-a, kao javnog medijskog servisa, tražimo fer i poštene izbore. Nećemo da izlazimo na izbore dok ne budu fer i pošteni.“


Građanski protesti treba da dovedu do fer izbora, a onda i promene sistema u Srbiji, smatra Saša Ilijić, okružni rukovodilac Dveri za Zaječarski okrug.Saša Ilijić, Dveri Knjaževac (foto: Knjaževac.info)

U razgovoru sa članovima Opštinske organizacije u Knjaževcu, Obradović je ponovio da ulaskom u Savez za Srbiju, Dveri nisu izgubile ništa od svog identiteta – duboko tradicionalne političke partije, takozvanog modernog konzervativizma. Kako se čulo na sastanku, Dveri su od nedavno parlamentarna stranka i u Knjaževcu, s obzirom da su u svoje redove primili odbornika Milana Zdravkovića.Izvor: Knjaževac.info


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: