Српски Покрет Двери - Лого
Search
Bruka Serdža Krstanoskog – opštinsko vozilo u službi SNS na izborima u Majdanpeku

Opštinska organizacija Dveri u Kostolcu najoštrije osuđuje korišćenje opštinskog vozila Lade Nive registarskih oznaka „PO + 067 – ZL“ za potrebe izbornog štaba Srpske napredne stranke u Majdanpeku na dan lokalnih izbora u toj opštini 2. septembra 2018.

Dveri napominju da građani Kostolca nisu dužni da finansiraju „istorijske pobede“ Aleksandra Vučića po raznoraznim mesnim zajednicama i opštinama Srbije u cilju njegovog lečenja kompleksa. Ponašanje Srpske napredne stranke nas u suštini i ne čudi, i ništa bolje od njih nismo ni mogli da očekujemo, ali smo zatečeni ponašanjem predsednika Gradske opštine Kostolac Serdža Krstanoskog, čime je pokazao da je ništa drugo do običan partijski šrafić u bolesnom naprednjačkom mehanizmu koji iz dana u dan ubija Srbiju i da bez obzira da li se to njemu sviđa ili ne, on mora da ispunjava partijske naloge na štetu građana Kostolca.


Odbornik Dveri u Skupštini Gradske opštine Kostolac, Milan Grubetić je tim povodom izneo svoje viđenje: „Ovaj primer nedvosmisleno pokazuje da bilo koji kandidat SNS, kakvi god da su mu lični kvaliteti u takvom sistemu ne može biti ništa drugo do slepi izvršilac partijskih naloga i da građani Kostolca na budućim izborima dobro porazmisle da li umesto Kurte žele Murtu na vlasti, ili žele da promene sistem i izaberu slobodne ljude u svakom smislu, koji će jedino po svojoj savesti upravljati javnom imovinom svih građana Kostolca“.


 

Opštinska organizacija Dveri u Kostolcu


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: