Čačak: Obećanje ludom radovanje

Koliko vrede obećanja Gradonačelnika i ove gradske vlasti SNS-a, kada ni sopstvene planove ne mogu da ispune!

Ova vlast SNS-a je obećala da će tokom letnje pauze biti obnovljena i rekonstruisana sala Skupštine grada Čačka. Kako vidimo sa poslovima se još nije počelo, a kada će, ne zna se!


Gde će se održavati sednice Skupštšine grada Čačka i ostale protokolarne i svečane sednice, niko ne zna.


Ali to je manje bitno od činjenice da ova vlast ne zna, ne ume, ne može da reši ni jedan problem u gradu Čačku.


Da se podsetimo samo nekih obećanja Miluna Todorovića i ostalih iz SNS-a:

Dom zdravlja u LjubićuDo kraja 2018 godine je trebalo da se završi, a još nije ni počelo da se pravi.
1000 Radnih mesta u Forverku i plata od 500 evraNakon svečanog polaganja kamena temeljca, saznali smo da će 1000 radnika biti zaposleno tek za oko 8 godina, i to ne svi iz Čačka, a plata je tek oko 280 – 300 eura neto. Obećanje o plati od 500 eura odnosilo se na bruto primanja!
Oporavićemo FK Borac i biće jedan od najstabilnijih klubovaOvo predizborno obećanje Miluna Todorovića je još jedno od predizbornih laža i paralaža, jer koliko vidimo Borac je ispao u niži rang, a problemi nisu ni približno rešeni.
Zaustaviće kriminal i korupcijuOdakle samo da krenemo, od Novogodišnje jelke, „Tetkinog zida“, davanje imena ulice po imenu vlasnika Forverka i poklanjanje zemljišta i infrastrukture, rasprodaje imovine grada u bescenje jer ne postoji popis imovine, divlja gradnja gradonačelnika i njegovih poslovnih saradnika građevinske i urbanističke mafije, i tako u nedogled.
Zaustaviće partijsko zapošljavanjeDa li je iko u Čačku, u Javnim preduzećima i ustanovama, zaposlen u zadnjih 4 godine, a da nije imao partijsku knjižicu SNS-a. Setimo se samo direktora u Turističkoj, Sportskom centru, i desetine drugih koji imaju partijsku knjižicu SNS-a i rade u javnim preduzećima i ustanovama u Čačku.

  1. Muzej rokenrola
  2. Muzej košarke
  3. I naravno karavan koji kreće iz Čačka o „…mentalnom zdravlju mladih“!


Kako kaže narodna izreka – „Dokon pop i jariće krsti“.


Pitanje je samo šta rade Gradonačelnik i SNS i njihove verne sluge, SPS, PUPS, Milan Bojović i Miroslav Petković?


Gradska organizacija Dveri u Čačku