Čačak: Pokušaj nasilnog preuzimanja dela FRA

Srpski pokret Dveri obaveštava javnost da je danas u 8 časova pokušano prisilno preuzimanje dela FABRIKE REZNOG ALATA od strane sudskog izvršitelja, a u ime navodno novog vlasnika pogona AUN.

Zajedno sa radnicima FRA odbornici Dveri su došli kako bi sprečili protivzakonito preuzimanje ovog dela fabrike.
Obaveštavamo i ministra Vulina i ministarku pravde gospođu Kuburović da i pored više dopisa iz Ministarstva odbrane da je u pitanju fabrika od vitalne važnosti za odbrambenu bezbednost zemlje i u sistemu namenske industrije što po Zakonu uslovljava da ne može biti predmet bilo kakvih sudskih potraživanja, sud u Čačku se oglušio i dozvolio prodaju ovog dela FRA što je protivzakonito i protiv interesa bezbednosti zemlje.
Pitamo i gradske čelnike da li u momentu dok obećavaju 1.000 novih radnih mesta se dovodi u pitanje zaposlenost oko 500 radnika FRA.  Postavljamo pitanje da li su oni svesni toga i da li su oni ozbiljno rešeni da povećaju zaposlenost ili nezaposlenost u Čačku?
Ovom prilikom Srpski pokret Dveri obaveštava i javnost i nadležna ministarstva da će ovaj problem izneti i u Skupštini Republike Srbije kako bi se ispitale sve radnje i dešavanja koja su po našem dubokom uverenju kriminalna.Gradska organizacija Dveri u Čačku