Српски Покрет Двери - Лого
Search
Čačak: SNS bi po svaku cenu partijskog direktora OŠ „Milica Pavlović“

Na crnom spisku nepodopština kojima nesposobna SNS vlast uništava grad Čačak i njegove građane odnedavno postoji još jedna stavka – obezglavljivanje i blokada rada jedne od najstarijih čačanskih osnovnih škola, OŠ „Milica Pavlović“.


Zakulisnim igrama i spletkarenjem škola je ostala bez direktora, koji je, ničim izazvan, pojurio da traži uhlebljenje u Mašinskoj školi, i time ostavio školu bez rukovodioca. Član školskog odbora Antonela Luković je smenjena na sednici Skupštine grada, ali niko nije našao za shodno da je obavesti o tome. Imamo razloga za sumnju da je njenu smenu inicirala predsednica školskog odbora Milkica Miletić, čije ime figurira na listi kandidata za direktora Doma kulture, za šta joj je najbolja preporuka izgleda finansiranje SNS, čiji je istaknuti donator.


Ne samo da je oterala gospođu Luković, već je direktno prekršila zakon poništivši glasanje zbog navodnog nedostatka kvoruma, a u stvari zato što je na glasanju prošao predlog zaposlenih, a ne njen. Međuljudski odnosi su dovedeni na nulu besomučnim kadriranjima SNS. Zaposleni se prebrojavaju: ko je čovek Radenka Lukovića, ko je Trifunovićev, a čačansko obrazovanje se sve više srozava.


Imaju li čačanski vlastodršci imalo stida i obraza, kako ih nije sramota da svojim interesima podređuju interese čačanskog obrazovnog sistema? Da li su im njihove kadrovske kombinacije važnije od opstanka i normalnog rada ove škole?


Podsećamo, škola je osnovana 1937. i svašta je pregurala, ostavši i opstavši kao jedna od najuspešnijih škola na teritoriji Moravičkog okruga godinama unazad. Ovakav zulum koji grad Čačak ne pamti preti da je ugasi i prinese na žrtvu namirivanjima nekoliko lokalnih nepismenih kabadahija.


Informativna služba Dveri u Čačku


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: