Српски Покрет Двери - Лого
Search
Čelnici Dveri u Gornjem Milanovcu

Mesec jul u radu Opštinske organizacije u Gornjem Milanovcu obeležile su posete visokih rukovodioca Pokreta.

U sredu 10. jula, u saradnji sa Savezom za Srbiju Gornji Milanovac uspešno je organizovana tribina „Šta stvarno muči našeg poljoprivrednika“. Gosti uvodničari su bili Milovan Jakovljevića i Snežana Radulović Vratonjić. Tribini je prisustvovao i Aleksandar Novaković, član IO i koordinator Moravičkog okruga.


Nakon završene tribine, u prostorijama naše OO održan je kraći sastanak sa potpredsednikom Srpskog pokreta Dveri Milovanom Jakovljevićem i Snežanom Radulović Vratonjić, članom Saveta za selo i poljoprivredu. Gosti su upoznati sa stavom Uprave i radom OO Dveri u G. Milanovcu. Razgovaralo se o aktuelnoj situaciju u Pokretu, Savezu i na političkoj sceni Srbije.


U petak 19. jula, zajedno sa ostalim članicama, uspešno je realizovana poseta lidera Saveza za Srbiju lokalnom odboru u našem gradu. Pored našeg Predsednika Boška Obradovića, na tribini su bili i Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke i Miroslav Aleksić, jedan od potpredsednika Narodne stranke. Pre tribine gosti su održali konferenciju za novinare lokalnih medija.


Tom prilikom realizovali smo u prostorijama naše OO sastanak sa predsednikom Srpskog pokreta Dveri Boškom Obradovićem, članom predsedništva i narodnim poslanikom Draganom Vesovićem i prof. dr Zoranom Čvorovićem, odbornikom na listi Dveri u Kraljevu. Gosti su upoznati sa radom OO Dveri i sa aktuelnom situacijom u opštini Gornji Milanovac.


Predsednik Boško Obradović je prisutne upoznao sa situacijom u Pokretu, Savezu i na političkoj sceni Srbije. Potom je odgovarao na pitanja i razgovarao sa članovima.


U nedelju 21. jula, predsednik Boško Obradović i članovi naše Uprave, na poziv našeg člana Vojkana Rodića iz Krive reke, člana seoskog crkvenog odbora, bili su na obeležavanju 80. godina od izgradnje i osveštanja crkve Svetog Nikole u selu Šilopaju.


 

U Gornjem Milanovcu, 25. jula 2019. godine   

Nebojša Stanković, administrator

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: