Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dr Marko Radulović: Hvala sugrađanima na podršci, nastavljamo dalje

Dugujem neizmernu zahvalnost građanima opštine Majdanpek koji su u nedelju svojim glasom podržali izbornu listu koju sam predvodio.

Nije bilo jednostavno istrčati ovu trku, ali kao i pre sedam godina kada sam ušao u Dveri, osetio sam potrebu da učestvujem u ovoj neravnopravnoj utakmici sa ciljem da pokažem svim onim razočaranim ljudima u Majdanpeku da je politika sa moralnim i ispravnim načelima moguća.


U Dverima se okupio ozbiljan tim dobronamernih ljudi i bila je čast predvoditi takvu izbornu listu. Birači su prepoznali našu iskrenost ali i ogromnu hrabrost da se suprotstavimo režimskoj mašineriji koja ne želi da postoji opcija koja razmišlja drugačije.


Ubeđen sam da samostalan rezultat Dveri od 11,33% i drugi rezultat u Majdanpeku predstavlja veliki podstrek za sve opozicione birače u Srbiji, jer to znači da novoformirani Savez za Srbiju može da ode i stepenik više, što jeste naš cilj.


Naš narod kaže da tiha voda breg roni. Proći će i ovo vreme džipova i batinaša, ali od suštinskog značaja je da na političkoj sceni opstanu snage koje imaju svest o opštem dobru.


Dveri svakako jesu opcija sa takvim pogledom na politiku, a naše jačanje i sve bolju organizovanost potvrđuje rezultat u Majdanpeku.


Hvala svima na podršci u nedelju, a do sledećih izbora, kroz ozbiljan odbornički rad, naš zadatak je da pokažemo da i oni koji ovom prilikom nisu glasali za nas, da narednog puta to treba da učine.

 


Vaš komšija i sugrađanin,

Dr Marko Radulović


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: