Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dragan Ćendić: Čačani, spremite se za gej paradu u našem gradu!

U okviru predizborne kampanje predsednika SNS Aleksandra Vučića BUDUĆNOST SRBIJE u poslednjih nekoliko nedelja održano je nekoliko mini-gej parada širom naše države. Putujuća družina plaćenih aktivista sa strane, koji su dobili zadatak da promovišu homoseksualizam našoj deci, tako je obišla Kraljevo, Kragujevac, Šabac i mnoge druge gradove u Srbiji, a uskoro ih možemo očekivati i u Čačku.

Kao što je gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri najavila još pre dve godine povodom posete Ane Brnabić Čačku i aktuelnom gradskom rukovodstvu, jedna od centralnih tema tog sastanka bila je upravo održavanje gej parade u našem gradu kao uporištu tradicionalnih vrednosti koje simbolički treba da budu poražene ovde u srcu Srbije.


Iako se Srbija, a posebno naša sela i granični i pasivni krajevi – prazni, iako vlada bela kuga, iako nam je narod bolestan i na ivici siromaštva, sa niskim primanjima i sa svakim danom sve većom željom za iseljavanjem u inostranstvo, predstavnici SNS organizuju gej parade širom Srbije uz asistenciju Policije koja sprečava svaki vid protivljenja ovom ruganju učenju naše pravoslavne vere i porodičnim vrednostima na kojima počiva naš narod i država. 


Ne ulazimo ni u čiju privatnost i ne želimo da se bavimo bilo čijim seksualnim opredeljenjem, ali postavljamo pitanje čemu ovakve provokacije većinske Srbije, tradicionalnog pogleda na svet i javnog morala?


Posebno nas boli što je ova manifestacija zabranjena u Novom Pazaru od strane Policijske uprave u ovom gradu i zbog protivljenja građana Novog Pazara, a dozvoljava se u svim drugim gradovima i opštinama Srbije. O čemu se tu onda radi? I dokle ćemo trpeti sve ovo što nam radi SNS u Čačku i čitavoj Srbiji?

 


GrO Dveri Čačak


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: