Dragan Ćendić, Dveri Čačak: SNS u Čačku pao na 28% - to je razlog nervoze u redovima naprednjaka

Predsednik Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku Dragan Ćendić osvrnuo se u svojoj izjavi na pad popularnosti naprednjaka u našem gradu kao razlog za sve veću nervozu i rasulo u njihovim redovima:


„Istraživanje javnog mnjenja koje je naručilo povereništvo SNS u Čačku pokazalo je da je podrška naprednjacima u našem gradu za tri godine pala sa 38 na 28%. Istovremeno, opoziciju koju predstavljaju Dveri, Savez za Srbiju i drugi opozicionari zajedno podržava 35% građana Čačka. To je jedini razlog za paniku i rasulo u redovima funkcionera SNS, koji ovih dana pokušavaju da skrenu pažnju javnosti sa sve većih problema lokalne vlasti.


Saobraćajni kolaps u gradu, zagađenje Morave, zabrana kupališne sezone na omiljenom letnjem izletištu Čačana, zapošljavanje ljubavnica u gradskoj upravi, sprat viška od dozvoljenog na zgradi u vlasništvu gradonačelnika, rasulo u čačanskoj bolnici, vladavina kupljenih diploma u gradskom veću i na više direktorskih mesta u javnim ustanovama, rasprodaja gradske imovine, uništavanje FK Borac, nezadovoljstvo lokalnih privrednika lažnim obećanjima gradonačelnika – samo su neki od skandala koji prate ovu vlast.


Umesto da odgovore na ova pitanja koja interesuju javnost, predstavnici SNS se takmiče ko će više da oblati opoziciju, a onda se sve njihove optužbe pokažu kao laž za koju moraju sudski da odgovaraju, kao što je Marko Parezanović sudski kažnjen zbog laži o Bošku Obradoviću. U strahu su velike oči, i nije slučajno da je u povereništvu SNS u Čačku zbog loših rezultata uvedena prinudna uprava i da sada čačanske naprednjake vodi Branko Malović iz Pančeva. Ta činjenica da nemaju čoveka u Čačku koji može da bude na čelu SNS će samo još više uveriti Čačane da ova vlast mora da ode jer je nesposobna, korumpirana i tajkunska“, zaključio je Ćendić na kraju svog saopštenja za javnost.


 GrO Dveri Čačak