Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dragana Milićević u Loznici: Moramo se izboriti za normalan život

Član Saveta za poljoprivredu Dveri Dragana Miličević govorila je na protestu u Loznici, u jednoj od 40 opština i gradova gde je obeleženo 6 meseci od početka prvog protesta 1 od 5 miliona u Srbiji.

Miličević je rekla da nas danas svi iz vlasti, počev od Aleksandra Vučića i Ane Brnabić ubeđuju kako je Srbija ekonomski lider.


„Da vas pitam, dragi prijatelji, jesu li puni novčanici? Jesu li puni frižideri i zamrzivači? Da li ste odlučili gde ćete na letovanje, jeste li bili negde na zimovanju? Kada ste poslednji put sa svojom porodicom otišli na izlet ili u neku stranu zemlju? Kada živite u zemlji koja je ekonomski lider, ovakve stvari su normalne“, kazala je ona.


Ona se osvrnula i na poplave koje su pre nekoliko dana nanele ogromnu štetnu mnogim domaćinstvima širom Srbije.


„Danas smo svedoci kako poplave ponovo uzimaju danak u Srbiji. Ministru Nedimoviću ne pada na pamet da podnese ostavku, iako je po ko zna koji put obmanuo građane Srbije i seljake“, podsetila je Milićević.


Za kraj je naglasila da zbog svega ovoga što se dešava u zemlji, nema umora, nema predaje, nema odustajanja i da moramo zajedno da se izborimo za normalan život u Srbiji.


 

Info služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: