Општинска организација Двери из Аранђеловца донела је одлуку о изласку на све нивое избора који ће се одржати 3. априла наредне године, када ће се одржати и локални избори у Аранђеловцу. На те изборе излазимо самостално, уколико не дође до договора са осталим колегама из опозиције о заједничком наступу.

       Власт СНС-а у Аранђеловцу је за девет година, колико врши власт, показала апсолутну неспособност да реши проблеме грађана Аранђеловца, али зато, у исто време, обилује аферама и корупцијом. Аранђеловчани то знају и изгубили су сво поверење у актуелну власт оличену у председнику општине Бојану Радовићу и народном посланику Микици Милојевићу. Са друге стране, све више расте поверење у Двери, које су биле најактивнија и најжешћа опозиција напредњацима у претходном периоду.

Поред таквог статуса, пред своје суграђане смо изашли са јасним, најбољим програмом за развој Аранђеловца – „За Аранђеловац по мери човека и породице“, али и тимом људи који до сада нису били на власти. Наш програм подразумева конкретне мере из свих области – од породичне политике која подразумева бесплатне уџбенике за све основце, бесплатан превоз за све ђаке и подстицање запошљавања родитеља у породицама где ниједан супружник нема посао до пољопривреде где гарантујемо оснивање задруга, изградњу погона за биодизел и фабрике за прераду воћа и поврћа.

Зато је 3. априла наредне године пред Аранђеловчанима лак избор – глас за СНС је глас за афере и корупцију, а глас за Двери је глас за развој Аранђеловца.

Изјава председника ОО Двери Аранђеловац Надежде Прековић:

 

 

 

ОО Двери Аранђеловац