Пре само два месеца, у марту ове године, општинска власт СНС из Аранђеловца, предвођена председником Бојаном Радовићем, похвалила се изградњом и пуштањем у рад најсавременијег противградног система на Букуљи, а тој свечаности је присуствовала и премијерка Ана Брнабић и министар Бранислав Недимовић. Нажалост, све то се испоставило као још једно празно обећање, јер је у понедељак град опустошио аранђеловачка села, а најгоре су прошла села Венчани, Тулеж и Раниловић.

      Аранђеловачка власт је нашироко позната као власт чистог популизма, лажних обећања и намештених тендера која се искључиво води личним и партијским интересом, док им је добробит грађана на последњем месту. Општинска организација Двери из Аранђеловца на то указује годинама уназад, а заједно са колегама из опозициије, открили смо велики број афера, као и намештених и крајње сумњивих тендера.

[ngg src=“galleries“ ids=“407″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]Како је очигледно да најмодернији противградни систем слабо служи ономе што му је намена, очекујемо да општина Аранђеловац надокнади насталу штету пољопривредницима из аранђеловачких села. То би било најмање што могу да ураде пред крај своје власти која ће бити окончана након локалних избора наредне године, када ће наступити не само промена власти већ промена целокупног корумпираног система, а у тој промени ће централно место заузети интерес општине Аранђеловац и њених становника.

 

 

ОО Двери Аранђеловац