Катастрофално деловање општинске СНС власти, нажалост, није заобишло ни највећи дечији вртић у Аранђеловцу. Само две године стар, дозидани, нови део вртића „Дуга“ од три просторије, данас изгледа као место из хорор филмова.

       У укупно 13 просторија овог вртића борави 300 деце, а у, такорећи, новом делу од три просторије отпао је малтер, видљиве су необезбеђене инсталације, док су просторије пуне буђи и пукотина. Не можемо а да се не отмемо утиску да, најблаже речено, ово нису услови достојни за боравак било кога, а понајмање деце. Из тог разлога постављамо питања: хоће ли за овакво стање у вртићу одговарати извођач радова и надзорни орган? Хоће ли одговарати ВД СНС директорка вртића јер ништа није предузела? Зашто се не огласе председник општине Бојан Радовић и народни посланик Милосав Милојевић који се меша у све одлуке у нашој општини? Да ли су на овакво стање вртића мислили када су промовисали кампању „за нашу децу“?

Као и многе ствари пре овога, и ово је само последица одсуства било какве свести и одговорности у овом СНС систему, од републичког до локалног нивоа. Зато нам и јесте потребна промена таквог система и да коначно почну да одлучују људи који воле свој град.

[ngg src=“galleries“ ids=“460″ display=“basic_slideshow“] 

ОО Двери Аранђеловац

*Извор фотографија: stvarnost.rs

насловна фото: РТВ Шумадија