Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Aranđelovac: Bojane Radoviću, ne budi politička kukavica!

Svakoga dana vlast u Aranđelovcu pada na sve niže grane, a afere se nižu jedna za drugom. Aranđelovački sledbenici Aleksandra Vučića, a na prvom mestu predsednik opštine Bojan Radović, pokušavaju da te afere prikriju najprizemnijim i najvulgarnijim napadima na opoziciju.

Nakon otkrivanja krajnje sumnjivog trošenja budžeta opštine Aranđelovac od kupovina kamera za video nadzor, preko rekonstrukcije Glavne ulice i preprodaje hotela „Staro zdanje“ do jučerašnje afere sa snimanjem filma o JKP „Bukulja“ u produkciji RTV „Šumadija“ bez ikakvog tendera, građani Aranđelovca sve više uviđaju o kakvoj bahatoj i korumpiranoj vlasti se radi, ma koliko se ona trudila da to prikrije. A pokušaj prikrivanja se svodi na najbrutalnije vređanje opozicije.
Nakon poziva na silovanje dva uhapšena opoziciona omladinca, vlast je danas otišla i korak dalje. Naime, u Aranđelovcu su se pojavili leci na kojima se nalaze fotografija opozicionih lidera Saveza za Srbiju Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, a pored njihovih fotografija se nalazi fotografija obešenog čoveka iz Drugog svetskog rata i natpis „stop fašizmu“.  Zbog tog letka, ali i zbog poziva na silovanje podnete su dve krivične prijave, a mi se nadamo da će policija i tužilaštvo biti efikasni i otkriti ko stoji iza tih natpisa, ali i iza nedavno polomljenih prozora na Domu omladine.


Dveri poručuju svima da po dolasku na vlast niko neće biti obešen, ali da će dve najveće političke kukavice Aleksandar Vučić i njegov aranđelovački sledbenik Bojan Radović biti krivično procesuirani za sav kriminal i korupciju koju su činili i to po slovu zakona.

 


OO Dveri Aranđelovac


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: