Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Aranđelovac: SNS aktivisti napali člana Saveta omladine Dveri

U toku današnje akcije omladine Dveri u Aranđelovcu, simboličnog naziva „Smrdi grad i na đubre i na v(l)as(t)“, a sve zbog višemesečnog problema građana Aranđelovca jer se smeće iz kamiona JKP „Bukulja“ izliva na ulice Aranđelovca, napadnut je član Saveta omladine Dveri Uroš Savić. Mi shvatamo da je opštinska vlast SNS –a izuzetno nervozna jer sva njihova nedela isplivavaju na površinu, ali njihova drskost i bezobrazluk izgleda da nemaju granicu.

Svi građani Aranđelovca veoma dobro znaju i svakoga dana u svojim ulicama imaju priliku da vide da opštinska vlast na čelu sa Bojanom Radovićem nije sposobna da popravi jedan kamion smećar kako đubre iz kamiona ne bi curilo po ulicama Aranđelovca i kako se ne bi širio neprijatan miris, a kamoli da vode jednu opštinu.


Iz očigledne nervoze, dva puta u dva dana, aktivisti SNS-a su rešili da naprave incidente. Prvo su juče, nakon što je Ivan Ivanović, kao odgovor na prosipanje đubreta po gradu od strane kamiona smećara, simbolično uzvratio istom merom ispred zgrade opštine, pozvali policiju koja ga je privela i nakon čega je g-din Ivanović po ubrzanom postupku kažnjen sa 10 000 dinara.
Danas su verbalno napali Uroša Savića, člana Dveri jer je lepio plakate na kojima je pisalo „Smrdi grad i na đubre i na v(l)as(t)“ čime smo još jednom želeli da ukažemo na nerad i nesposobnost opštinske vlasti.


Oko 12 časova, u toku radnog vremena Uroša Savića verbalno su napali aktivisti SNS-a Milan Anić, šef naprednjačkih botova u Aranđelovcu zaposlen u opštinskoj upravi i Predrag Spasić, zaposlen u Elektro distribuciji, obraćajući mu se rečima „nećemo ovo prijavljivati u policiju već ćemo rešiti privatnim putem“. Ako ove dve pojave misle da će ovim zaplašiti bilo koga iz Dveri, grdno se varaju.


Sa druge strane, javno pitamo nesposobnog predsednika opštine Aranđelovac Bojana Radovića i odgovorne u Elektro distribuciji Aranđelovac: šta dve gorepomenute osobe u toku radnog vremena rade ispred zgrade opštine i nisu na svojim radnim mestima? A to im nije prvi put, jer gotovo svakodnevno u toku radnog vremena sede u kafićima umesto da su na radnom mestu.


Opoziciona borba i Dveri i celokupne aranđelovačke opozicije se nastavlja u cilju smene nesposobnog i korumpiranog opštinskog rukovodstva kako bi Aranđelovcu konačno krenulo bolje.

 


OO Dveri Aranđelovac


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: