Dveri Beograd: Boško Obradović u Mladenovcu – postoji i treća opcija

U petak, 19. januara 2018. godine, u organizaciji OO Dveri Mladenovac, predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović posetio je MZ Vlaška u opštini Mladenovac.

Nakon dočeka u pravoj domaćinskoj atmosferi, kakva krasi novoformirani MO Dveri Vlaška, tribina je započeta kraćim osvrtom Obradovića na istorijat Dveri. Posebnu pažnju okupljenih privukao je jasan prikaz loše ekonomske situacije u kojoj se nalaze gotovo sve porodice u Srbiji, kao i rešenja koja Dveri nude.

Neka od njih su:
„Srbiji je rešavanje pitanja „bele kuge“ prioritetno i uslovljava opstanak srpskog naroda“, naglasio je Boško  Obradović.


U nastavku, uz kraći osvrt na lokalne probleme koji tište sve žitelje ove mladenovačke opštine, govorilo se o novoformiranoj koaliciji za predstojeće beogradske izbore, između Srpskog pokreta Dveri i Dosta je bilo. Njena politička pozicija je sasvim jasna: protiv vladajućeg režima ali bez povratka na prethodni, te otuda i slogan „Da OVI odu, a da se ONI ne vrate.“  Neophodno je da Dveri i „Dosta je bilo“ uđu gradski parlament da bi se počelo sa promenom sistema iznutra, da bi se konačno stalo na put kriminalu i korupciji u vođenju grada i države i da bismo stavili tačku na pljačku građana. To je preduslov da bilo šta sprovedemo od politike za koju se zalažemo i nadamo se da će građani to prepoznati.


Tribina je završena napomenom Obradovića da je uveren da ova koalicija ima najbolji program i da ne sumnja da će birači to prepoznati. Posebno se zahvalio najmlađima, deci u narodnoj nošnji, koja su ga dočekala pogačom i solju i sve vreme sedela uz njega, rečima: „Hvala vam na ovom predivnom druženju. Upravo ste vi razlog naše borbe svih ovih godina i ja vam obećavam da vas nećemo izneveriti“, što je propraćeno gromoglasnim aplauzom.

 

Danijela Perišić

OO Mladenovac