Српски Покрет Двери - Лого
Search

     У оквиру кампање БОЈКОТ, Српски покрет Двери је започео и сопствену кампању, промоцију наше породичне политике и покретање петиције против мигрантске политике Владе Републике Србије. С тим у вези, градска организација Српског покрета Двери у Београду је преко својих општинских организација организовала низ штандова претходног викенда.

     На штандовима су грађани имали прилике да се упознају, како са нашим плановима у вези са бојкотом наступајућих избора, тако и са једним озбиљним проблемом који потреса не само нашу земљу, већ и читаву Европу а у питању је мигрантска криза.

     Штанд – акције су организовале наше општинске организације на Звездари, Палилули, Новом Београду, Лазаревцу, Чукарици, Савском венцу, Раковици, Барајеву. Грађани су показали огромно интересовање у вези са самим феноменом мигрантске кризе, пружајући нам пуну подршку потписивањем петиције против мигрантске политике власти.

     У наредном периоду Градска организација Двери у Београду организоваће низ активности у том правцу, при чему ће наши активисти обићи сваку београдску општину и то више пута, како би грађани могли да буду у потпуности упознати са свим актуелним проблемима са којима се наша земља данас суочава.

ГрО Двери Београд

[ngg src=“galleries“ ids=“159″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: