Током викенда градска организација Двери Београд организовала је штандове у неколико београдских општина. У суботу су општински одбори Звездара, Палилула и Чукарица грађане ових општина информисали о Породичној шетњи најављену за 15. маја, као и о важности борбе за промену система.

       Следећег дана, односно у недељу, председник градске организације Радмила Васић, са још неколико сабораца била је учесник акције организација окупљених под називом „Воду вам не дамо!“ на Земунском кеју чији је циљ био информисање становника Земуна и Новог Београда о штетности планиране урбанизације Великог ратног острва и других штетних пројеката градске власти попут уништавања видозахватишта Макиш или Кошутњака. Том приликом, поред представника удружења „Битка за Кошутњак“, Покрета Слободна Србија, Народне странке и Покрета Ослобођење, јавности се обратила и госпођа Васић рекавши да је борба за водозахватиште Макиш, борба и за Велико ратно острво. Такође, истакла је да без обзира што ова власт ради вођена криминалном и незнањем, Београд неће постати Зрењанин број 2.

Истог дана на општинама Вождовац и Нови Београд, у насељима Железник и Видиковац, чланови из тамошњих општинских одбора су са својим суграђанима разговарали о промени система и значају очувања породице. Том приликом су грађани поменутих општина и насеља информисани о Породичној шетњи најављеној за 15. мај.

[ngg src=“galleries“ ids=“394″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]Градска организација Двери Београд наставиће промоцију Прогласа „Промена система – сигурност за све“ и градског програма „Мој Београд 2020-2030. – За Београд по мери човека и породице!“. Београд мора, коначно, постати град по мери човека и породице, због чега све грађане Београда још једном позивамо на породичну шетњу 15. маја у 15 часова испред Дома Народне скупштине.

Изјаву Радмиле Васић можете погледати овде: 

 

 

 

Градска организација Двери Београд