Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Beograd: Srđan Nogo i Vladimir Matić razgovarali sa građanima Rakovice

U četvrtak 14. decembra održana je tribina Dveri u Rakovici, na kojoj su građani imali prilike da postavljaju pitanja narodnim predstavnicima. Na tribini su govorili narodni poslanik Srđan Nogo i odbornik u Skupštini opštine Rakovica Vladimir Matić.

Vladimir Matić je istakao da se vladajuća većina u Skupštini opštine Rakovica stalno pravda da nije nadležna, već gradska vlast. Zbog toga je glavni cilj Opštinske organizacije Dveri Rakovica decentralizacija na nivou lokalne samouprave.


Narodni poslanik Srđan Nogo je u razgovoru sa građanima ukazao na neke lokalne kriminalne radnje po pitanju Komgrapa, zbog čega je podignuta krivična prijava protiv Nebojše Čovića i Draška Pašića.




Izlažući program Srpskog pokreta Dveri, Srđan Nogo je izjavio da će se dolaskom Dveri na vlast pokrenuti lustracija, a takođe je obratio pažnju na porodičnu politiku, ukidanje Bus plusa i druge bitne teme.


Milica Sudimac, član omladine Dveri, na pitanje odbornika zbog čega su mladi u Rakovici apolitični, odgovorila je da je omladina nezainteresovana za politiku, da većina ima mišljenje da su svi isti, i da je većini jedina želja da pobegnu iz Srbije.


Pored opštih političkih tema, građani su se dotakli i lokalnih pitanja, a jedno od njih se odnosilo na vodovod i kanalizaciju. Srđan Nogo je odgovorio da se novac mora odvojiti za to jer su to osnovni standardi u savremenom svetu.


Dveri Beograd

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: