Српски Покрет Двери - Лого
Search

Протеклих дана били смо сведоци насилног покушаја одузимања деце породице Дачевић у селу Суви До, у општине Блаце. Том приликом директорка и запослене у Центру за социјални рад у Блацу су грубо прекршили права ове деце при чему је дечак задобио и лакше повреде.

        Као организација којој је породица првом месту, а пре свега деца, најоштрије осуђујемо поступак сада већ бивше директорке Центра за социјални рад у Блацу, Иване Петровић и запослених који су беспризорно згазили достојанство деце породице Дачевић у селу Суви До.

Поменута бивша директорка Ивана Петровић, челница је женске мреже Српске напредне странке у Блацу, а на јучерашњој седници локалне скупштине, након њеног излагања, део одборника Српске напредне странке у Блацу јој је аплаудирао што је поражавајуће и говори нам о тотално поремећеном систему вредности и под каквом влашћу живимо. Посебно је скандалозна изјава бивше директорке, и то и пре покушаја одузимања деце, која је рекла следеће: „Ја ћу одузети децу коме ја хоћу“.

Здрава породица је основна јединица грађе и функције једног нормалног друштва, а деца у њој треба да заузимају централно место, што сада није случај.

 

ОО Двери Блаце

Фото: Б.Р. – Курир

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: