Обавештавамо све суграђане у општини Блаце, симпатизере и поштоваоце рада Српског покрета Двери да је на седници ГО Двери у Ужицу донета одлука да излазимо на редовне председничке и ванредне парламентарне изборе, а ако не буде договора унутар опозиције, наш председнички кандидат ће бити Бошко Обрадовић.

       Јасно је да представници власти нису желели да се најкасније 6 месеци од избора договоре изборни услови који ће бити прихватљиви за све политичке актере у Србији. С обзиром на целокупну ситуацију, избори су једини начин да се изборимо са овом корумпираном влашћу, ма колико борба била нефер и тешка. Немамо времена за губљење, изборна кампања за нас је почела.

ОО Двери у Блацу је у претходном периоду редовно извештавао грађане о проблемима у општини Блаце са којима општинска власт није имала ни знања, ни воље да се избори. Јасно нам је да „риба смрди од главе“, па да ће тек након промена на републичком, доћи до промене и на општинском нивоу. Зато позивамо све симпатизере, пријатеље и поштоваоце рада Српског покрета Двери да нам се прикључе у заједничкој борби за промену овог корумпираног система који више од 30 година оставља катастрофалне последице и на наш славни топлички крај. Колико год та борба у овом тренутку деловала тешко и колико год били јаки притисци до стране власти, будимо свесни чињенице да смо потомци наших славних предака, који су упорношћу и храброшћу знали да се изборе са много тежим искушењима од наших. Народ је жељан да види нова лица у власти како на републичком, тако и на локалном нивоу која иза себе немају скандале и афере и која нису до сада била на власти. То је управо оно што представља Српски покрет Двери. Сви који желе да нам се прикључе у борби за праведнији систем и друштво могу да нам се јаве на број 0658163105, e-mail: [email protected], као и на Фејсбук страници Двери БЛАЦЕ.

 

ОО Двери Блаце