Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Čačak: Bioskop Milunka u podrumu srušene Sutjeske

Verujemo da su građani već navikli na laž, prevaru i obmanu od strane funkcionera SNS-a, kao osnovnu odliku njihove stranke, ali događaji i izjave u poslednje vreme dokazuju da su potpuno izgubili kompas u tome i da, sada već vređaju inteligenciju građana.

Poslednja izjava gradonačelnika Todorovića da će se uskoro ponovo otvoriti bioskop „Sutjeska“ zaista vređa sve Čačane. Gospodin Todorović misli da će rušenjem „Sutjeske“ Čačani zaboraviti kako izgleda bioskop i da može da nam podvali bio kakvu glupost i da to nazove bioskopom. Na njegovu žalost, Čačani vrlo dobro znaju kako izgleda bioskop jer Čačani su kulturan narod sa veoma dobrim poznavanjem kulturnih sadržaja. 


Poručujemo gradonačelniku da zadrži za sebe onaj lokalčić u podrumu, samo nemoj da nas pravi budalama nazivajući to bioskopom. Verujemo da on i ne zna kako zaista izgleda bioskop pa ćemo mu rado objasniti fotografijama bioskopa. Jer – čovek se uči dok je živ. 


„Sutjeska“ je bila jedan od najboljih bioskopa u Srbiji, po svim parametrima. Premijere su često prikazivane prvo u Čačku, a zatim u Beogradu. Bila je ponos Čačka i omiljeno mesto mladih. Zbog vrednog građevinskog zemljišta na kojem se nalazi, najpre je „neko“ planski srozao, uništio i oborio joj cenu, da bi nas ubedio da je privatizacija jedino rešenje.


Čačani, šta mislite ko je taj „neko“. Ko je danas ostvario ekstra-profit na toj lokaciji? Ko je sazidao ceo sprat više od dozvoljenog? Ko će da proda preko 2500 m² po visokoj ceni (i ulicu je „zategao“ da bi podigao cenu kvadrata? Ko nam je srušio „Sutjesku“ samo zarad ličnog ekstra-bogaćenja? Ko?


Deo projekta objekta na mestu srušenog bioskopa „Sutjeska“. Planirano mesto za „bioskop“ je naznačeno crvenim tačkama


 


„Milunov bioskop“ – lokal u podrumu

 

Bioskop svuda u svetuGrO Dveri u Čačku


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: