Српски Покрет Двери - Лого
Search

Милун Тодоровић је поново оштетио Борац јер његов приватан сукоб са другим клановима у СНС-у је овај пут узроковао скандалозно кажњавање ФК Борац 1926 од стране криминалног ФСС, чије руководство је поставио сам Александар Вучић. Још скандалозније је то што ове младе фудбалере брани онај који их је оставио гладне, без примања, односно онај ко је са својим шефом најодговорнији за уништење и гашење правог ФК Борац.

       Оваква незаконита и сулуда одлука ФСС не треба да нас чуди ако знамо како функционише та организација Српске напредне странке и ако знамо да је фудбал у Србији изгубио сваки смисао јер је већи део првенства намештен, а сви клубови у Србији су учествовали у намештању утакмица. Међутим, чак и за такву организацију ова одлука је скандалозна јер је заобишла све могуће прописе и законе, па је очигледан закључак да је тако нешто морало да се уради по нечијем налогу са „врха“. Очигледно да је некадашњи ФК Прово послужио као жртвено јагње које испашта због сукоба и поделе плена унутар СНС-а.

Ако знамо да је Милун Тодоровић, са својим шефом, највише допринео уништењу и гашењу правог ФК Борац, проневерио огромна средства града која су уплаћивана на фантомске рачуне, под изговором помоћи Борцу, и сада додатно оштетио садашњи Борац, заиста је скандалозно да тај човек организује одбрану играча и клуба. Иако се пре само неколико месеци оградио као ненадлежан када су му ти исти фудбалери, који су остали без динара примања, тражили оно најосновније – плате и средства да преживе.

Милун Тодоровић је организатор срамне политичке представе на трибини градског стадиона када су деца злоупотребљена у политичке сврхе. Да ли су родитељи – од којих се иначе неосновано наплаћује чланарина и поред великих дотирања од града Чачка – били упознати са тим да ће им деца бити злоупотребљена у напредњачке сврхе? Каква помоћ се тражи од човека који седи на врху криминалне пирамиде у Србији, од човека који стимулише криминал у целом друштву па и у фудбалу?! А. Вучић је лично поставио свога дугогодишњег пријатеља Славишу Кокезу на место председника ФСС, и друге чиновнике, чиме је директно криминализовао и уништио српски фудбал.

Да ли је Милун Тодоровић одбио формирање анкетног одбора, на предлог Двери, који је требао да преиспита пословање ФК Борац јер су тада постојали бројни докази који су њега или друге појединце повезивали са бројним финансијским проневерама?

Да ли је, наког тога, Милун Тодоровић уз помоћ појединаца уништио (спалио) те бројне доказе, а који су се пре свега односили на изградњу стадиона?

 

 

Информативна служба Српског покрета Двери Чачак

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: