Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Čačak: Ko da veruje PU Čačak kad je Policija organizovala već 10 gej parada u septembru u Srbiji

Policijska uprava Čačak nije izdala nikakvo zvanično saopštenje da u Čačku neće biti gej parade u petak, 27. septembra. A i da jeste ne bismo im verovali jer je Ministarstvo unutrašnjih poslova samo u tekućem mesecu do sada učestvovalo u organizaciji 10 gej parada u Srbiji: u Vranju, Subotici, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Šapcu, Valjevu i Beogradu.

Izuzev Beograda, svih devet ostalih gej parada nisu bile unapred najavljene, za njih je znala samo Policija koja je pružila punu podršku organizatorima da se prošetaju kroz pomenute gradove kršeći javni moral i vređajući porodične i tradicionalne vrednosti većinskog stanovništva.


Jedina Policijska uprava u Srbiji koja je zabranila organizaciju gej parade bila je PU Novi Pazar.


Ko tek da veruje gradskoj upravi u Čačku kada se gej parade širom Srbije održavaju uz punu podršku vladajućeg režima, a na čelu ovih povorki srama nalaze se ministri iz SNS i SPS, uprkos tome što se u toku ovih manifestacija vređaju verska osećanja većine građana Srbije.  


Ovo nisu gej parade, ovo su antihrišćanske i antiporodične šetnje u režiji Aleksandra Vučića i SNS, i nije čudo što će pokrovitelji gej parade u Čačku biti gradonačelnik Milun Todorović i predsednik skupštine grada Igor Trifunović. Jedino pitanje glasi: Kada su Čačani za ovo glasali i da li su to te strane investicije koje su obećali da će dovesti u Čačak – pošto svi gej aktivisti dolaze organizovano autobusom van Čačka?


 

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Čačku


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: