Град Чачак већ одавно има проблем са својим градоначелником који се непогрешиво увек нађе на супротној страни од интереса града и грађана Чачка. Најпре је Милун Тодоровић годинама избегавао да се формира скупштински анкетни одбор који би испитао финансијско пословање ФК Борац који је у међувремену пропао, захваљујући њему и његовим најближим страначким и коалиционим сарадницима који су годинама седели у Управном и Надзорном одбору нашег вољеног клуба који је у међувремену замењен са ФК Прово из Мачве који се сада лажно представља као ФК Борац из Чачка.

       Тако исто је Милун Тодоровић тврдио да Морава није загађена и да „Слобода” није загађивач Мораве, избегавајући сопствену одговорност, па се испоставило да је све баш тако како су Двери и бројни други појединци и организације у нашем граду указивали. Потом је тврдио да у Чачку нема загађења ваздуха иако су сви извештаји говорили о томе да је Чачак зимус био међу најзагађенијим градовима у Србији. И то је морао да призна после много негирања. Једино око чега се још увек није огласио јесте како је дошло до изградње спрата вишка, супротно свим урбанистичким плановима и дозволама, на новој згради чији је он власник и инвеститор на месту бившег биоскопа „Сутјеска”.

Милун Тодоровић такође ћути о скандалозном понашању руководства компаније „Слобода” које још увек није поднело оставку иако је доведена у опасност безбедност читавог града и свих грађана у њему с обзиром на серију експлозија о којима још увек не постоји никакав званичан извештај како је до њих дошло и ко је за то одговоран. Коначно, Милун Тодоровић не хаје чак ни за село и крај у коме је рођен а који је недавно доживео више олуја и градоносних падавина које су упропастиле бројне пољопривреднике у селима Горња Горевница, Миоковци, Вранићи… Он такође ћути док се уништава комплетна локална путна инфраструктура у овим и другим селима на потезу изградње нове деонице аутопута, где село Ракова представља најбољи пример потпуно уништених путева. Очито је да је Милун Тодоровић увек ћутао када су интереси града Чачка били угрожени и да је гледао само своје личне и интересе владајуће СНС, што му Чачани сигурно неће заборавити.