Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Čačak: Odgovor SNS omladincu Dušanu Radojeviću

Dušan Radojević Dule (tako ga zovu iz SNS-a) i nije na čelu kancelarije za mlade da mladima u Čačku bude bolje, ali jeste da bude bolje njemu i njegovom okruženju. Nije jasno kako je takav „kadar“ našao za shodno da komentariše bilo šta.

Radna biografija ovog omladinca SNS-a izgleda otprilike ovako:

1.      Prvo radno mesto – lepljenje plakata za SNS

2.      Drugo radno mesto  – gradski većnik u Čačku

3.      Treće – zaposlio ženu u javnu službu, bez konkursa


I otprilike to bi bilo to od ovog omladinca SNS-a. O obrazovanju i diplomi koju je stekao možemo samo da naslućujemo.


Podsetićemo da je Dušan Dule Radojević na čelu kancelarije za mlade od 2014. godine, i vidimo da osim prazne retorike i opštih mesta – „mi radimo“, „mi mislimo“, „mi se borimo“, „mi očekujemo“… od ovog omladinca ništa više nemamo.


SNS je na vlasti već 6 godina, kancelarijom za mlade upravljaju već 6 godina i odlazak mladih iz Čačka je dobio epidemijske razmere, što znači da ih SNS-ovci ama baš nimalo nisu ubedili da treba da ostanu u Čačku, niti im ponudili alternativu.


Ako misle da će dovođenjem firmi koje će plaćati za 12 sati rada 30.000 dinara, bez prava da se bune ili da imaju odmor, motivisati mlade da ostanu u Čačku, onda su u velikoj zabludi. Ako misle da mladi ne vide šta Milun Todorović i njegovi poslovni prijatelji rade i kako i koliko se bogate, i da će im to biti motiv da ostanu, onda su u još većoj zabludi.


O stotinama i hiljadama novozaposlenih u Čačku ne vredi trošiti ni reči, jer Čačani to ne vide, zato što to prosto i nije istina. Ako jeste gde su te silne nove fabrike i nova radna mesta. Prosto nema ih.


Ali Dušan Dule Radojević i nije tu da mladima bude bolje, ali jeste da bude bolje njemu i malobrojnoj kliki na vrhu lokalnog SNS-a. To se već uveliko širi i priča među aktivistima SNS-a i stvara sve veći jaz i razdor i sukobe koji se više ne mogu sakriti.


Priča se da jedni postaju samo bogatiji, a drugi služe samo za glasove i potpise. To je SNS Dušana Radojevića Dula. Od silne brige SNS-a za mlade, nije daleko dan kada će Čačak postati grad penzionera, SNS članova i verovatno migranata.


 

Gradska organizacija Dveri u Čačku


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: