Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Čačak: SNS priznao da mora da organizuje gej paradu u Čačku

Dveri su došle u posed prepiske u javnoj fejsbuk grupi – Čačak, moj grad – koja je poznata kao naprednjačka, propagandna stranica, u kojoj višegodišnji visoki funkcioner SNS u Čačku, Igor Logvinov priznaje da moraju da organizuju gej paradu u Čačku.

U prepisci koju stavljamo na uvid javnosti, na pitanje „po kom zakonu mora da se odobri devijantno, destruktivno okupljanje, koje provocira 98% stanovnika Čačka“, Logvinovog odgovara: „To su debili koji će mirno prošetati, jedna stoka od ljudi a zakon je takav da im se to mora omogućiti…“. I nastavlja: „Svaki skup koji je uredno prijavljen, koji je miran (što u ovom slučaju ne želim da bude) mora da im se po zakonu omogući)…“.


Čačani, da li ste za ovo glasali?

Ovo je javno priznanje da SNS namerava tajno da organizuje gej paradu u Čačku u petak, 27. septembra (na Krstovdan). Već su samo u mesecu septembru organizovali 10 gej parada u Srbiji: u Vranju, Subotici, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Šapcu, Valjevu i Beogradu. Oni krše javni moral i vređaju verska osećanja većinskog stanovništva.


Zato izađimo u Porodičnu šetnju u petak, 27. septembra u 18 časova na Gradski trg u Čačku i stanimo u odbranu porodičnih i tradicionalnih vrednosti.


Nećemo paradu u našem gradu!

 


Gradske organizacije Dveri u Čačku


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: