Да ли ће домаћи предузетник преживети власт СНС-а?

       Да је СНС обична испостава страних центара моћи знали смо одавно. Стога, не треба да чуди толико безобзиран и без слуха однос према потребама домаћих малих и средњих предузећа, односно „мајчински“ однос према страним трговинским ланцима и страним „инвеститорима“. Ако ускоро дође до масовног гашења домаћих предузећа, са правом сви треба да упере прст према СНС-у и Милуну Магистру Тодоровићу.

Нико више у Србији не веује Кризном штабу који се доказао као легло корупције и испостава незналица из Владе РС. Зато овакве контрадикторне одлуке које доноси, а на штету домаћих малих и средњих предузећа, не треба да нас чуде. То су пре свега одлуке Владе и Председника РС који немају знања, нити свести да се боре са овом несрећом. Чак је често злоупотребљавају у своје политичке и личне потребе.

Како другачије објаснити дозволу за масовна окупљања као што су концерти у затвореном, скијалишта, дискотеке, политички скупови СНС-а и избори… који су очигледно допринели масовном ширењу заразе, а онда затворили мале и средње радње и предузећа где не може да се окупи више од неколико људи? Зато што су многи из власти имали личну корист и зараду од поменутих дешавања, а сама СНС има политичку корист од страних трговинских ланаца и „инвеститора“!

Позивамо Градоначелника Чачка да на тренутак заборави обавезе које има према својој странци и да се посвети чачанским угоститељима, и другим предузећима, како би преживели овај тежак период. Позивамо га да се сети како је њему било док је радио као конобар, не би ли тако схватио да угоститељ не може да преживи овакве мере.

 

Информативна служба Двери Чачак