Градска организација Двери огласила се саопштењем поводом решења о одузимања земље које су добили поједини пољопривредни потрошачи који имају парцеле дуж Моравског коридора.

       Милун Тодоровић је опет преварио грађане Чачка, а СНС наставља да понижава српског пољопривредника. Моравски коридор, осим што је вишеструко преплаћен, чачански пољопривредници ће га додатно финансирати својим основним средствима за живот – својим газдинствима којима издржавају породице.

По ко зна који пут градоначелник Чачка је слагао своје грађане! Након што је славодобитно саопштио да су, након његове интервенције, сачуване велике пољопривредне површине у близини ауто-пута, није прошло ни недељу дана када су тим пољопривредницима стигла решења о одузимању земље. Иако је од напредњака – од кога се, сасвим природно, очекује да лаже – много је.

Нарочито је трагично, за пољопривреднике тих села, то што им је вредност парцела процењена и до десет пута мање од њене реалне вредности. Због тога се тај процес слободно може назвати отимачином. Отимачином која је била карактеристична само за комунисте и њихов режим када се од српског сељака отимало „и шаком и капом“.

Исти или слични примери отимачина дешавају се и код наших суграђана из Трбушана и околних села, као и на другим деловима Србије где се планира траса ауто-пута. Да ли Српска напредна странка може барем један јавни посао да заврши без свесно причињене штете нашим суграђанима, и држави у целини?

 

Информативна служба Српског покрета Двери Чачак

Фото: ГЗС