Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Čačka izazivaju gradonačelnika na TV duel

„Ne daj Bože da imaš tamo gde niko nema“ – citiramo gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića. Vidimo da Milun Todorović ima i da svakog dana ima sve više, a da 90% Čačana nema i pitamo se kako je to moguće.

Da li je Milun Todorović baš toliko iznad svih u Čačku po pameti i umeću, da li je on toliko izuzetan, da samo on i oni oko njega imaju, a da ostali nemaju, kao što svi u Čačku vide? I mladi to vide i zato odlaze, jer znaju da ako ostanu nikada neće ni imati, bez obzira koliko radili ili koliko su pametni.


I postavljamo pitanje koje je on, Milun Todorović, očigledno postavio sam sebi:


1.       „Ko vozi te skupe automobile, ko kupuje cipele ručno pravljene, ko kupuje odela šivena po meri, ko ima velike i ugodne stanove koje je stekao, a ne zna se kako i kada, ja, Aleksandar Tanasković i članovi Dveri, ili on, Milun Todorović, Ostoja Mijailović, Igor Trifunović, Marko Parezanović i ostali vodeći članovi SNS-a u Čačku?“


2.       Ko zida bez dozvole u Čačku – ja, Aleksandar Tanasković i članovi Dveri ili Milun Todorović i njegov prijatelj Milenko Kostić?


3.       Ko je ukrao gradski bioskop i lažno obećao da će napraviti i veći i lepši, a sada nam nudi bioskop za miševe, u podrumu, od 30 mesta, u 50-tak kvadrata?


Ako oni to smatraju da je bioskop, onda mi u Čačku trenutno potencijalno imamo, najmanje 30 bioskopa, istog tipa kao što nam Milun Todorović i njegov prijatelj Milenko Kostić nude.


4.       Da li je u skladu sa zakonom podizanje još jednog sprata mimo dobijene dozvole, pitamo i Miluna Todorović i Milenka Kostića?


5.       Ko je obećao da će stabilizovati FK Borac, koji je sada je ispao u niži rang i ko je bio na čelu UO Borca kada je nastao dug od preko 2 miliona evra, ja i članovi Dveri, ili Milun Todorović i njegov prijatelj Milenko Kostić?


6.       Ko je odredio sebi za reprezentaciju 16 miliona dinara, ja, Aleksandar Tanasković i odbornici Dveri ili Milun Todorović?


7.       Ko je potrošio 24 miliona dinara budžetske rezerve na automobile i karte za filmove koji još nisu snimljeni, ja, Aleksandar Tanasković i članovi Dveri ili Milun Todorović?


8.       Ko je uzeo od roditelja oko 400 miliona dinara za decu u vrtiću, pa sada mora da se vrati roditeljima, i to sa kamatom, odbornici Dveri, koji su ukazivali da će se to desiti ili Milun Todorović i SNS?!


9.       Primitivno, vulgarno i nepošteno je za sve propuste vlasti, poput rekonstrukcije nadvožnjaka i gužvi u gradu zbog toga, propasti tendera, nezakonitog imenovanja direktora, članova UO, NO, i slično, kriviti medije u Čačku i opoziciju, posebno Dveri, kao najveću i najsnažniju opoziciju i jedine koji smeju i koji govore istinu!


Ako nije tako zašto nas ne demantuju ili organizuju TV duel – Milun Todorović i Boško Obradović. Ako mu je Boško Obradović mnogo, može da bira bilo koga iz odborničke grupe Dveri, svi će mu se rado odazvati na duel!


Samo ako Milun Todorović sme. Ili on ipak više voli i čeka da svi „mozgovi“ odu iz Čačka, kako je izjavio, da bi on izašao sa nekim na duel.


10.   Skandalozno, primitivno i nedostojanstveno je kada Milun Todorović svoje političke oponente naziva – citiram „da su lenji, glupi, neobrazovani, nepošteni, da su prevaranti, neradnici, i da bi oni želeli samo da vladaju bez truda“.


Ako je ovo rečnik jednog, kako sebe voli da nazove „uglednog privrednika“ onda je sramota za sve privrednike da ih ovakav čovek predstavlja. On je uvredio sve profesore, radnike, inžinjere, zanatlije i privrednike, lekare, pravnike i ostale članove Dveri, ali i one koji to nisu, jer ovo govori o njegovom odnosu prema onima koji pošteno i sa mukom i teško zarađuju svoj dinar!


11.   Ako Milun Todorović i SNS rade u interesu Srbije i Čačka, onda pitam sve privrednike i zanatlije grada Čačka, da li su saglasni da od poreza koji se skupi u Čačku se finansira poslovanje multinacionalne kompanije iz Nemačke, Forverka, sa 25 miliona evra, da mu se pokloni zemljište i da mu se ne naplaćuje porez sledećih nekoliko godina? I pri tom da mu se da jedna ulica u Čačku?


Ako je u redu da nijedan domaći privrednik i zanatlija, ili poljoprivrednik ne treba da dobije 10.000 evra po radnom mestu u Čačku, od novca koji se skupi na teritoriji grada Čačka, ili besplatno zemljište, ili da je oslobođen poreza na nekoliko godina, onda Milun Todorović i Ostoja Mijailović veoma greše i ponižavaju Čačane!


12.   Zbog uvreda Miluna Todorovića tražimo na uvid njihove diplome srednje škole i fakulteta. Pa da vidimo da li je neko ponavljao razred ili išao na popravni ispit u srednjoj i osnovnoj školi, kada i kako je upisao fakultet, koji fakultet i sl.


Tražimo da nam Milun Todorović, Ostoja Mijailović, Marko Parezanović, Igor Trifunović, Radenko Luković i ostali asovi SNS-a pokažu svoje diplome, pa da vidimo ko nam to vodi Grad i sa kakvim znanjem!Gradska organizacija Dveri Čačak


Prilog: Apel odbornika i članova Dveri Čačak


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: