Dveri: Član opštinskog Veća stari učesnik rijalitija

Poslednjih dana svedoci smo sprovođenja sve agresivnije rijaliti politike od strane Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera, i to na svim nivoima.


Na televizijama sa nacionalnom frekvencijom emituju se rijaliti šou programi sa nikad eksplicitnijim sadržajem, Javni servis uživo prenosi 24-časovnu skaradnu predstavu „Olimp“, a ništa bolju situaciju ne zatičemo ni na lokalnim nivoima vlasti.


Naime, na Sednici SO Palilula, održanoj u petak 22. septembra, na predlog Predsednika opštine, Aleksandra Jovičića, a glasovima većine odbornika koju čini vladajuća koalicija SNS-SPS-SRS, za novog člana Veća Opštine izabran je izvesni Draško Alorić, o čijem bogatom iskustvu u učestvovanju u rijaliti programima brojni mediji pišu već punih godinu dana. Pomenuti Alorić je 2010. godine bio učesnik rijaliti emisije „Moja desna ruka“ u kojoj je pokušavao da postane menadžer estradne umetnice Seke Aleksić, a godinu dana kasnije obreo se u rijaliti šou programu „Parovi“ u kojem je izbačen nakon što je fizički nasrnuo na jednu od takmičarki, gađajući je čašom.


Kada je reč o biografiji, ovim i bilo kakvim drugim kvalifikacijama novopostavljenog člana Veća, na zvaničnom sajtu opštine ne piše niti jedno slovo, a više informacija nisu imali ni odbornici SO Palilula koji su u petak na dnevnom redu sednice imali glasanje o izboru pomenutog Alorića u Veće Opštine Palilula.


Imajući u vidu očigledne i neosporne kriterijume kojima se Srpska napredna stranka vodi prilikom dodele javnih funkcija na svim nivoima, ne čudi nas odluka naprednjaka da na predstojećim izborima za Skupštinu Grada Beograda lista nosi naziv predsednika te stranke, Aleksandra Vučića – najistaknutije rijaliti šou ličnosti u Srbiji.


 


Informativna služba OO Dveri Palilula