Парк у Железнику, бар судећи према најавама одлазеће премијерке, ускоро би требало да изгледа као у најразвијенијим земљама. Додуше, она то није баш тако рекла, али је обећала да ће „с првим лепшим данима“ у исти уложити 240.000 евра. Лепа свота која пружа велике могућности за „уградњу“, јер није потребно бити велики грађевински или економски стручњак да би овај велики износ изазвао оправдану сумњу и бојазан да ће већи део новца завршити у приватним и страначким џеповима.

       Да се овај парк мора средити и привести намени грађани су апеловали више пута, а летос је неколико стотина становника Железника и потписало петицију са овим захтевом. У реализацији ове петиције, предаји у општину Чукарица и разговору са председником, активну улогу су имали и наши саборци,  дверјани из МО Железник, као добре комшије и способни организатори, али су тада од стране напредњачке  информативне машинерије оптуживани да то чине „ради прикупљања политичких поена“, иако се тако никоме нису представљали, нити су носили страначка обележја. Сами напредњаци су ово открили и изрекламирали нас. Када су увидели своју грешку одлучили су да се „оперу“ нашим новцем. На велики црквени празник и славу великог броја грађана Аранђелован, напредњаци су организовали велику радну акцију у парку и довели десетине униформисаних активиста и одлазећу премијерку, организујући својеврсну промоцију СНС кандидата за градоначелника града Београда. Поред обећања да ће изградња почети „некако с’ пролећа“ или чим избори прођу, одлазећа премијерка је на свом „немуштом“ језику „објаснила“ и да је разговарала са „презадовољним пензионерима“, иначе представницима њиховог локалног месног одбора.

Где су сада „забринути грађани“,“да ли се ствар политизује и скупљају политички поени“ у очигледној функционерској кампањи уз неколико режимских медија? Да ли ова „покривалица“ треба да смири грађане Железника у чијем атару је почела изградња метроа, још једне „шарене лаже“ пред изборе? Да ли ће им грађани овог пута поверовати? Да ли ће насести на причу доказаних превараната и лажова? Да ли ће овим „покривалицама“ покрити сав свој вишегодишњи, немар, јавашлук, неспособност и корупцију? Искрено се надамо да неће успети у својој намери и да ће након априлских избора  своје „каријере“ наставити као питомци одговарајућих казнено поправних завода. Сваком по заслузи.

 

ОО Двери Чукарица