Dveri i Dosta je bilo: Osloboditi Bor od vladavine Blagoja Spaskovskog!

U Boru je u nedelju održana završna konvencija izborne liste Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a oni da se ne vrate, na kojoj su, pored ostalih, govorili Saša Radulović i Boško Obradović.

Konvencija je počela intoniranjem himne „Bože pravde“, a u svom uvodnom izlaganju, kandidat za odbornika i koordinator Dveri za Borski okrug, Saša Stanković, ukazao je na masovno iseljavanje ljudi iz Bora u inostranstvo, jer su uslovi za opstanak u Boru svakim danom sve teži.
Dr Branislav Mihajlović, narodni poslanik i kandidat za predsednika opštine Bor, istakao je da je u politiku ušao kao potpuno ostvarena ličnost na svim životnim poljima i da je njegov angažman i trud motivisan generacijskom odgovornošću prema mlađima na kojima Bor treba da počiva. Uvođenje reda u svim organima i javnim ustanovama, preduslov je bilo kakvog poboljšanja funkcionisanja opštine.
Predsednik Dosta je bilo, Saša Radulović, prisutne građane Bora je pozvao da se oslobode straha i glasaju za promene, i da su promene neophodne dokle god se ne uspostavi sistem na osnovu kojeg će se omogućiti normalan život u Boru, ali i celoj Srbiji. Aktuelna praksa po kojoj najgori pojedinci, poput Blagoja Spaskovskog, zauzimaju najvažnije funkcije, po rečima Saše Radulovića, mora konačno biti prekinuta.
Nakon TV duela sa Vojislavom Šešeljom iz kojeg je izašao kao apsolutni pobednik, Boško Obradović se osvrnuo na partijsko zapošljavanje čiji uticaj razjeda srpsko društvo poput kancera, a simbol stranačko – parazitskog sistema oličen je u Blagoju Spaskovskom, direktoru RTB-a, za koga se više i ne zna u koliko je stranaka bio.
Završna konvencija Dosta je bilo i Dveri u Boru organizovana je u sali mesne zajednice „Metalurg“ iz razloga što aktuelna lokalna vlast nije htela da ustupi prostor Doma kulture, dok je bez problema to  učinila Srpskoj radikalnoj stranci. To je još jedan jasan pokazatelj ko je miljenik režima na svim nivoima, a ko je opcija od koje vlast zazire.
Na izborima 4. marta građani Boru imaju aternativu, izbornu listu pod rednim brojem 4 – Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a oni da se ne vrate!


 


Dosta je bilo i Dveri – Bor