Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri i SNP „Naši“ precrtali tablu na kojoj fali 3 hektara parka

Srpski pokret Dveri OO Aranđelovac i SNP „Naši“ OO Aranđelovac održali su zajedničku konferenciju za štampu, a povodom postavljanja tabli na kojima fali tri hektara zemljišta gradskog parka.

Po raskidu privatizacije hotela Staro zdanje i Šumadija zbog koje je i skinuta zaštita nad pomenuta tri hektara zemlje, predsednik opštine Bojan Radović nije tražio da se zemljište vrati u celovitost parka, već je ostavio da centralni deo parka bude izuzet iz celovitosti.


Pošto više nema investitora, nije imalo ni potrebe za izuzećem zemljišta iz celovitosti, koje je i dok je bio prisutan investitor bilo problematično, i koje je izazvalo proteste građana i sakupljanje peticije za vraćanje zemljišta pod zaštitu države.


Povodom ovog skandala javnosti se obratila Nadežda Preković, potpredsednik OO Dveri iz Aranđelovca, i predsednik SNP „Naši“ Ivan Ivanović.


Nadežda Preković zatražila je od opštinskih vlasti da što pre reše problem i vrate tri hektara zemljišta u celovitost parka, upozoravajući da čak ni glasači SNS-a nisu glasali niti podržavaju da park ostane bez tri hektara centralnog dela parka.


Ivan Ivanović podsetio je predsednika opštine Bojana Radovića koliki je park zaista, i to mu je i napisao flomasterom na postojećoj tabli, zamolivši ga da što pre sporne table zameni, ili će građani to uraditi sami.


 

Izvor: AranđelovacInfo.rs


 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: