Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri imaju saznanja da se sprema prva gej parada u Čačku

Pozivamo Čačane da naš odgovor bude parada porodičnog ponosa.

Prema informacijama kojima Dveri raspolažu, gej parada biće održana na gradskom trgu u Čačku u petak, 27. septembra u 18 časova. Ova informacija se drži u tajnosti i o tome su upoznati samo gradski čelnici i Policijska uprava u Čačku. Kao što je to bio slučaj i u Kraljevu, Kragujevcu, Šapcu i Valjevu, grupa plaćenih aktivista sa strane posetiće tajno naš grad, razviti zastave duginih boja i transparent „Ne odričem se“, i pod velikom policijskom zaštitom prošetati centralnim gradskim ulicama.


Prema našim saznanjima iz istog izvora, njih će pre toga u gradskoj upravi primiti predsednik skupštine grada Igor Trifunović, a na gradskom trgu dobrodošlicu će im poželeti gradonačelnik Milun Todorović.


Postavljamo nekoliko pitanja gradskim čelnicima:

·         Zašto se ova informacija drži u tajnosti?

·         Kada su Čačani glasali za SNS, SPS i PUPS da bi oni organizovali gej parade u našem gradu?

·         Ko su ugroženi homoseksualci u Čačku i zašto oni slobodno ne prošetaju jer im to niko ne brani, već u naš grad dolaze plaćeni aktivisti sa strane i promovišu homoseksualizam našoj deci?


Smatram da većina Čačana deli moje mišljenje da „NEĆEMO GEJ PARADU U NAŠEM GRADU“ i zato pozivam sugrađane da se okupimo u petak, 27. septembra na gradskom trgu u 18 časova i zajedno sa našim porodicama stanemo u odbranu tradicionalnih vrednosti u našem društvu. Naš ponos su naše porodice, deca i omladina.


Više informacija o svemu predstavićemo na konferenciji za medije u Gradskoj organizaciji Srpskog pokreta Dveri u ponedeljak.

 


Gradska organizacija Dveri u Čačku

Izvor: Morava info


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: