Тачно пре девет година, на Видовдан 2011. је са радом почела канцеларија Двери  у Инђији. Уз несебичну помоћ раније формираног пазовачког одбора Двери и добротвора из Инђије, основна идеја Двери о породичној и национално освешћеној Србији која се ослања на сопствене економске ресурсе и чува своја природна блага, је од тада у континуитету  представљана грађанима Инђије, а заједничким снагама и у читавом Срему.

Народни посланик Марија Јањушевић је те 2011. основала и први општински одбор, преузео је Зоран Мркшић, а након тога је годинама свој лични печат овој борби дала Милица Боровић, чија је породица прогнана са стотинама хиљада других из Крајине, најпре на Косово и Метохију. У новијој историји развоја Српског покрета Двери, одговорност за вођење локалне политике преузео је Бојан Гргуревић и напослетку, данашњи председник ОО Двери Инђија Светлана Ћускић. Највећу вредност овог одбора поред набројаних, чине и чланови који су од 2011. до данас остали верни идеји Двери и заједнички одолели свим искушењима. Заједнички су остварили многобројне хуманитарне акције и обележили велике празнике и датуме из српског постојања, међу којима се може издвојити помоћ поплављенима у Обреновцу, помоћ породицама и деци без родитељског старања у време Православне Нове године и Дана породице.

Општински одбор Двери Инђија овом приликом захваљује свим својим члановима који су у протеклом периоду да ли свој лични допринос очувању и ширењу идеје Двери и борбе за бољу и пристојнију Србију. У десетој години постојања и рада Двери Инђија, а 21-ој години постојања Српског покрета Двери, предстоје нам нове препреке, али и нове могућности за учвршћивање наше политике. Својим грађанима дугујемо доследност, одговорност и настојаћемо да их ни убудуће не разочарамо, већ да оправдамо поверење и очекивања. Досадашња стабилност и истрајност у раду су нам залог за будуће дане и изазове.

[ngg src=“galleries“ ids=“260″ display=“basic_slideshow“] 

ОО Двери Инђија