Dveri Inđija: Proslava 20 godina Dveri i predstavljanje novog predsednika odbora

Članovi Opštinski odbora Dveri Inđija su proslavili slavu svog pokreta Svetog Savu i tom prilikom predstavili novog predsednika OO Dveri Inđija Bojana Grgurevića i novu upravu, koja je spremna da Pokret vodi kroz novu fazu lokalnog političkog delovanja na dobrobit svih građana Inđije.

Tom prilikom, Bojan Grgurević je izjavio da se Dveri u Inđiji zalažu za kvalitetan život svakog pojedinca, što znači da mladi ne moraju da odlaze iz svog grada, već da se tu zapošljavaju i stiču porodični dom, da deca imaju sve uslove za pravilan razvoj,  da zaposleni imaju odgovarajuće zarade, a starija lica dostojanstveno starenje. Ukratko, Dveri žele da Inđija u praksi postane prijatelj porodice i mesto gde se posluje pošteno i svi uživaju jednaka prava, a ne samo članovi SNS.


Pokret Dveri u Inđiji postoji i deluje od aprila 2011. godine i od tada aktivno učestvuje na svim nivoima izbora.


Ove godine Dveri na centralnom nivou obeležavaju 20 godina svog postojanja i rada. Osnovane su na Svetog Savu 1999. godine od strane troje studenata srpskog jezika, koji su želeli promene u društvu i državi, kroz društveni aktivizam usmeren prevashodno na očuvanju nacionalnog, kulturnog i duhovnog identiteta srpskog naroda.


Kroz različite faze razvoja od studenstskog časopisa i udruženja građana do socijalno-humanitarnog pokreta i političke organizacije, danas su Dveri parlamentarna stranka patriotski nastrojenih ljudi, koji se zalažu za poštovanje nacionalnog i međunarodnog prava, pravde, kao i za poštovanje među narodima i državama koji žele da očuvaju svet baziran na porodičnim vrednostima i ostave ga budućim generacijama na osnovama koje su kroz istoriju bile garant očuvanja mira, saradnje i razumevanja.

 


OO Dveri Inđija