Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri KiM: Pozivamo Srbe da bojkotuju „kosovske“ izbore

Pokrajinski odbor Dveri poziva sve kosovskometohijske Srbe da bojkotuju predstojeće izbore lažne države Kosovo jer je to jedini način da pokažemo svoj stav i da ne dajemo legitimitet institucijama separatista.

Ovi izbori su, kao u ostalom i izbori u celoj Srbiji, namešteni i strogo kontrolisani.


Drugo, oni se ne održavaju po zakonima i ustavu Republike Srbije, već po zakonu tzv. države Kosovo i samim izlaskom na te i takve izbore mi saučestvujemo sa beogradskim režimom u kršenju  ustava i zakona naše jedine otadžbine Srbije. Mi na to, nemamo pravo.


Treće, mi Srbi sa Kosova i Metohije, više nemamo institucije sopstvene države, jer smo uz svesrdnu „pomoć“ režima i Srpske liste, izlaskom na sve izbore tzv. Kosova od 2013. godine saučestvovali u sahranjivanju tih institucija i načinili još jedan čin izdaje nacionalnih interesa jedine nam Srbije u koju se svi tako lako(i lažno) kunemo. Očigledno da neki umesto da žive za Kosovo i Metohiju, žive od Kosova i Metohije.


Četvrto, vreme je da pitamo režim u Beogradu zašto na Kosovu i Metohiji više nema izbora po sistemu Republike Srbije? Ko je taj, ko je nama uskratio to ustavno pravo da možemo da biramo i da budemo birani po ustavu i zakonima sopstvene države?


Mi nemamo više pravo da se igramo državom i na njene najodgovornije funkcije, pogotovo na Kosovu i Metohiji, biramo najneodgovornije pojedince, koji svojim neznanjem a u dobroj meri i zlom namerom, čine nenadoknadivu štetu budućim generacijama. Zbog takvih nam se deca iseliše sa Kosmeta a uporna podrška takvim kriminalcima je saučesništvo u nesreći sopstvene dece.


Bojkotom prestajemo da budemo saučesnici. Zato bojkot.

Kako radili tako nam i Bog pomogao!Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: