Српски Покрет Двери - Лого
Search

У среду 4. марта 2020. године, Општинска организација Српског покрета Двери у Књажевцу је у оквиру кампање „Ослобођење“ организовала штанд акцију на градској пијаци. Циљ акције био је да се грађани Књажевца позову на бојкот наступајућих избора, упознају са програмом Двери и дају свој потпис за петицију против мигрантске политике власти. Акцију је пропратила локална телевизија Књажевац инфо. У наставку Вам преносимо како је наша акција виђена оком књажевачких новинара.

Бојкот избора, представљање програма мера за побољшање живота у Србији, те потписивање петиције против мигрантске политике Србије, теме су кампање “Ослобођење“, коју је покренуо Српски покрет Двери.

Равноправних услова нема и зато не желимо да учествујемо у изборној фарси, каже Саша Илијић, члан Председништва Двери.

“Сматрамо да наша земља није слободна, да не постоје елементарни услови за одржавање фер и поштених избора, да без слободе нема демократије. Не постоји основна подела на законодавну, извршну и судску власт. Све је у рукама једног човека, једне партије. Уцењени и обманути људи не могу слободно да гласају“.

На градској пијаци Општински одбор Двери позвао је грађане да потпишу петицију против мигрантске политике садашње власти.

“Нисмо ми ни против кога, нисмо расисти, али се из авиона види да ово нису избеглице. Нема жена и деце, углавном су то војно способни мушкарци, који практично врше инвазију на Европу. Види се да је то дириговано од негде“, додао је Илијић.

Кампању бојкота избора Српски покрет Двери спроводиће и на републичком и на локалном нивоу, разговарајући са грађанима, с обзиром да су, како кажу, медији затворени за представнике опозиционих странака.

Извор: ТВ Књажевацинфо

[ngg src=“galleries“ ids=“165″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: