Градски одбор Српског покрета Двери у Крагујевцу сматра да је локална власт још једном показала сву бескрупулозност и колективну и појединачну бахатост када је дозволила да локал у власништву градског већника Владимира Максимовића несметано ради упркос мерама које је републичка влада донела како би се зауставило ширење пандемије Covid-19.

       Питамо градоначелника Николу Дашића и све надлежне инспекције да ли су власници и рентијери угоститељских објеката који нису чланови СНС или њених коалиционих партнера грађани другог реда или противпандемијске мере не важе за самопрокламовану елиту? Подсећамо власт на старо народно веровање да се пред слом диктатуре и диктатор и његове бахате кабадахије, по правилу, понашају непримереније и охолије него икада раније током своје срамотне владавине.

Обећавамо Крагујевчанима да, без обзира да ли ће инспекције казнити градског већника Владимира Максимовића за кршење епидемиолошких мера или не, после пада актуелне власти нећемо заборавити ко је и како кршио законе, свесно дискриминисао угоститеље и богатио се на крајње неморалан начин.

 

 

ГрО Двери Крагујевац