У светлу најновијег обрачуна криминалних кланова и покушаја убиства младића на прометној улици у насељу Аеродром, градска организација Српског покрета Двери из Крагујевца захтева од начелника полицијске управе, тужилаштва, судова и градоначелника Крагујевца да предузму најоштрије мере и нашем граду врате мир. Уколико нису способни да обављају свој посао, нека поднесу оставке.

Крагујевац је био град где су људи, иако притиснути бедом и очајном комуналном инфраструктуром, живели макар безбедно. Протеклих година изгубили смо и тај једини квалитет којим смо се мање-више издвајали из „златног доба“ Вучићеве Србије.

Захтевамо оставке или моментални обрачун са криминалом, без одлагања и оправдања! Крагујевачке улице постале су налик београдским у најстрашније време „деведесетих година“, чије „вредности“ баштине СНС, СПС и њихови коалициони партнери. Двери захтевају да се овај случај хитно расветли, виновници казне и граду врати спокој. Сигурни смо да власт која није у стању да елиминише криминалне кланове заправо те кланове подржава.

Позивамо да покажете да нисмо у праву, оставке или решење. Одмах.

 

 

ГрО Двери Крагујевац