Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri na protestima u Aleksandrovcu i Lebanima

Na protestu „1 od 5 miliona“ u Aleksandrovcu okupljenim građanima obratila se narodna poslanica Dveri Marija Janjušević i poručila da su naši životi za Aleksandra Vučića jako jeftini.„Ako se mi tome ne suprotstavimo niko drugi neće. Mora da se u ovoj državi zna ko je lopov i ko mora u zatvor, a ne da on planira da i na svoju drugu generaciju prenese da dalje kradu. To prosto neće moći. “ – rekla je Janjušević.


Građani su potpisivali Sporazum sa narodom i zatražili preispitivanje porekla imovine javnih funkcionera i pojedinaca povezanih sa vlašću, od 90ih godina, pa sve do danas, a zahtevali su i lustraciju svih onih koji su zloupotrebili javne funkcije.
Na protestu „1 od 5 miliona“ u Lebanima prisutnima se obratila članica Predsedništva Dveri prof. dr Tamara Milenković-Kerković i poručila im da je Srbija okupirana zemlja spolja i  iznutra.


„Okupirani smo iznutra partijskom hobotnicom koja nam je oduzela sve. Oduzela nam je život i pravo na rad i pravo da kažemo šta mislimo.“ – rekla je ona.


Dveri će nastaviti iz nedelje u nedelju da se odazivaju pozivima građana da uzmu učešća kao govornici, širom Srbije.Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: