Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri nastavljaju sa obeležavanjem Nedelje porodice širom Srbije

Porodične skupove i druge aktivnosti su do sada imali odbori Dveri na Voždovcu, u Požegi, Knjaževcu, Zaječaru, Bajinoj Bašti, Ivanjici, Boru, Čukarici, a u planu su i u drugim mestima širom Srbije.

Dveri su na Voždovcu, u nedelju 13. maja, organizovale Porodični dan i sportsku i likovnu radionicu za decu pod nazivom „Moja porodica, naša sreća“.
U Zaječaru i Knjaževcu smo, uz porodičnu šetnju 15. maja na Svetski dan porodice, opštinskim vlastima ponovo uručili predlog Porodične deklaracije kojom bi se Knjaževac i Zaječar obavezali na niz konkretnih mera u korist porodice.


Požega je „Nedelju porodice“ obeležila deljenjem balona i letaka „Srbija prijatelj porodice“ sa konkretnim merama porodične politike koju predlažu Dveri, kao i zabavnim aktivnostima za najmlađe sugrađane, uz prisustvo članice Predsedništva Gordane Marinković-Savović.
Odbor Dveri u Bajinoj Bašti je prikupio novac za kupovinu dve tone cementa za izgradnju porodične kuće za Matiće u selu Jagostica.


U Ivanjici će se predstavnici Dveri, na čelu sa članom Predsedništva, Milovanom Jakovljevićem danas okupiti kako bi razgovarali sa sugrađanima i podelili letke sa merama porodične politike, u Boru u 18 časova, na početku korza (kod kružnog toka) počinje porodična šetnja, a porodični skup se u večernjim časovima održava i u beogradskoj opštini Čukarica.


Aktivnosti se nastavljaju i u drugim mestima širom Srbije, a Nedelju porodice završavamo velikim porodičnim skupom u Beogradu u nedelju 20. maja u 13 časova na Trgu Republike.Informativna služba DveriБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: