Још једно извршење које је канцеларија нишког извршитеља Миљана Трајковића намеравала да спроведе, овога пута над породичним домом Милана Младеновића из нишког ССП-а , спречила је удружена акција Двери Ниш са председницом Двери Ниш Тамаром Миленковић Керковић, колегама из нишке опозиције и окупљених грађана и комшија.

       Породични дом у коме Милан Младеновић живи са оболелом мајком након смрти оца предмет је извршног поступка упркос неиспитаним доказима о фалсификатима у судским поступцима и упркос аутентичном тумачењу Министарства правде  бр. 011-00-248/2021-05 од 27.9.2021. године, којим је утврђено да у случају смрти извршног дужника који је преминуо током спровођења извршног поступка, јавни извршитељ мора да прекине поступак.

Спрега инвеститора, адвоката, судија и извршитеља у Нишу већ дуже време  доводи  у трагичне ситуације бројне нишке породице које живе на атрактивним локацијама у граду и којима се у правно сумњивим поступцима, а увек под притиском  инвеститора, у извршном поступку одузима породични дом.

Двери Ниш ће увек бити са обесправљеним грађанима Ниша којима прети незаконито одузимање породичног дома. Ово је још један од разлога  због кога су Двери донеле одлуку о изласку на све нивое избора у пролеће 2022. године. Грађани који су остављени на немилост корумпираном систему извршилачко-инвеститорског картела морају добити свог заштитника. Позивамо их да се Дверима у тој борби прикључе.

ГрО Двери Ниш