Dveri Nova Varoš: Čija ste vi vlast?

Gospodo vlastodršci, na čelu sa predsednikom opštine, građane Nove Varoši prosto interesuje krucijalno pitanje: Čija ste vi vlast?

Očito je iz svega do sada viđenog da sve što radite, radite iz ličnog interesa, kao i protiv ovo malo naroda koje je ostalo da živi u Novoj Varoši. Mnogo pitanja je ostalo bez odgovora, na primer:


–          Šta je sa obećanjima za Biznis centar i honorarima koji se isplaćuju komisiji u mesečnoj visini od 6.050 evra, a sve iz budžeta Nove Varoši. I ko će da odgovara?

–          Šta je sa turskom firmom koja je poslovala u Kokinom Brodu, kao i da li su svi radnici dobili svoje doprinose i neisplaćene zarade. Ko će i za to da odgovara?

–          Šta je sa „autoputom“ Branoševac – Panorama?

–          Šta je sa više stotina sendviča koji su pravljeni u Panorami za potrebe vaših cirkuskih karavana, kojima dajete podršku vašem vođi. A narod prisilno uz ucene vozikate po raznim destinacijama i to u radno vreme. Ko i kako pokriva te troškove?


Takođe nas interesuje, do kada će stečajni upravnik iz Priboja Krsto Janjušević kadrirati po Novoj Varoši? Osim toga što je ispunio ostvarenje životnog sna Predragu Šaponjiću i postavio ga za direktora Limskih hidroelektrana, zbog čega dozvoljavamo da se u našim Limskim hidroelektranama zapošljavaju Pribojci i Prijepoljci, dok naša deca odlaze iz Nove Varoši trbuhom za kruhom, naravno suvišno je da napomenem da svi moraju biti članovi SNS-a.


Da li je, gospodine Šaponjiću, cena izdaje bila to direktorsko mesto u Limskim i plata od 200.000 dinara, dok onaj isti narod koji Vas je glasao nema posao i primanja ili radi za minimalac?


Takođe, slična situacija je i u policijskoj upravi. Gospodine predsedniče, ako ste Vi izgubili dostojanstvo zbog prodaje SNS-u, pa vam sada Krsto Janjušević telefonom zakazuje sednice skupštine, građani Nove Varoši ne pristaju da budu poniženi i ucenjeni zbog vaše fotelje.


Iz svega navedenog proističe da ćemo ubuduće morati da se obraćamo stečajnom upravniku Janjuševiću, jer zapravo on kadrira i upravlja našom opštinom. Poslednjih dana smo bili svedoci paničnih i najpogrdnijih napada Krsta Janjuševića po opoziciji u manirima svog vođe, a nije ni čudo, jer narod se probudio, u preko 60 gradova se protestuje protiv diktature SNS-a; kraj vlasti se bliži, jer sve što je zasnovano na sili, ucenama, korupciji neminovno će se i urušiti.


Građanima Nove Varoši ostaje jedino da pamte sve vaše priče i obećanja, a nama da ih stalno podsećamo, sa kojom pričom i statusima ste išli u kampanju, a kakva je situacija sada. Nova Varoš je sve praznija, sve siromašnija, devastirana; jedino ste, gospodo vlastodršci, vi uspeli. Zaposeli ste fotelje, dobre plate, visoke položaje…


Sve to je jedini razlog zašto ste i izdali sve glasače i prodali se SNS-u. Takođe smo sigurni da ćete te svoje fotelje čuvati po svaku cenu, ali vam kod naroda neće proći vaše priče, jer smo videli da vi ne radite u službi naroda i na opšti interes već samo za lični interes.

 


OO Dveri Nova Varoš