Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Nova Varoš: Vlast pljunula pa polizala

OO Dveri Nova Varoš oseća obavezu da demantuje intervju predsednika opštine Radosava Vasiljevića koji posle toliko glume i izrečenih gnusnih laži može bez problema da se kandiduje za nagradu Oskara.

Radosav Vasiljević kaže da nije želeo više da ga ucenjuju odbornici zarad ličnih interesa: Neka nam kaže samo ko je zaposlen u opštini ili javnom preduzeću, a da nije pristalica G. Građana, njegov prijatelj ili rođak. Svako jutro se pojavljivala nova osoba, a da o tome koalicija nije bila ni obaveštena. Sam je određivao pravce asfaltiranja, naravno opet zarad lične promocije, sam je odlazio na sastanke po Beogradu, a na kakve i sa kim sada vidimo. Vasiljević iz svog intervjua jasno daje do znanja da će sve uraditi zarad očuvanja svoje predsedničke fotelje. Dakle vlast za njega nema alternativu.

U periodu kada SNS prodaje, izdaje, ponižava Srbiju, Vasiljević vraća na vlast SNS u Novu Varoš, ali šta drugo i očekivati od Vasiljevića i Grupe Građana kada nemaju ideologiju, program, članstvo. Dakle, mogu sa svakim ko im ponudi fotelju, pa čak i po principu ,,Pljuni pa poliži“. Ako Vasiljeviću predstavlja uspeh i pobedu pregovori sa Darkom Glišićem i Andrejom Vučićem, za nas iz Dveri to znači kolaboraciona saradnja, jer ,,Čime se budala ponosi, pametan se stidi“.

Koliko Vasiljević poštuje svoj narod i građane jasno je pokazao time što ih je obmanuo sa predizbornim i doskorašnjim obećanjima da nema saradnje sa SNS-om i da je vlast stabilna i ako se dogodi da ipak padnemo lično će prekinuti da se bavi politikom. Tako da ako smo do sada imali sliku ,,poštenog“ Vasiljevića, sada je više nemamo. Dveri se kaju kome su verovali i dali poverenje i sa kim su bili u koaliciji. Gospodine Radosave Vasiljeviću vrlo rado iščekujemo nove izbore gde će narod reći šta ima o vašoj saradnji sa SNS-om, a kakva je reakcija to se vidi na ulicama našeg grada i po komentarima.

Koliko ste ucenjeni od strane vrha SNS-a govori i činjenica da ih sada opravdavate, jer do pre koji mesec ste pričali sve najgore o njima, što može svako da potvrdi, kao i oni o vama, a dovoljno će reći rečenica gospodina Selakovića – Mogu da dođu u Beograd i da popiju piće u nekoj kafani, za njih su zatvorena sva vrata ministarstava. Naime Dveri bi bez ikakve sujete volele da Nova Varoš procveta, izgradi se, zasija, ali vas pitamo zašto te sve investicije nije doveo u Priboj veliki koordinator SNS-a Krsto Janjušević? Možda zato što je sva ta priča obmana i laž. A zaostala isplata Limskih hidroelektrana bi morala biti isplaćena za ovu godinu jer je stavljen paraf na ugovor, to zna svaki laik, tako da je to još jedna obmana

Ako kažete da nikada niste videli Andreja Vučića zanima nas ko laže Vasiljeviću, vi ili vaš prvi čovek Šaponjić? Jer po njegovim rečima vi ste dogovorili saradnju rukujući se, pa nije čudo zašto baš sa Andrejom Vučićem, jer cela Srbija zna da upravo on radi sve prljave poslove za svog brata.

Da još napomenemo u lokalnom SNS-u nije napravljena nikakva čistka, smenjen je samo Dimitrije Paunović, sve ostalo je kako je i bilo, a svi smo svedoci kakva ste pogrdna imena upućivali tim ljudima, a sada ćete bez imalo srama da se folirate kao koalicija koja će da donese procvat. I sada pljujete već bivše koalicione partnere koji su vam dali mogućnost da budete predsednik upravo zbog borbe protiv SNS-a, a ispostavilo se kao velika greška.

S’obzirom da su Dveri politička opcija koja iz dana u dan raste i dobija na snazi, a i da na politiku gledamo i dalje i više od Borove Glave, ovakav scenario će biti vaš veliki poraz, a naša velika pobeda.

Za kraj bi samo dodali da OO Dveri Nova Varoš ostaje dosledan svojoj politici i programu i da ćemo bez straha biti najjača opozicija ovakvoj nakaradnoj novoformiranoj vlasti, iako smo svakodnevno pod raznoraznim pritiscima. I da građani Nove Varoši uvide i uvere se da konačno imaju kome da daju svoje poverenje, a da ih neće izdati, izneveriti, zbog lične koristi i fotelje, jer smo istu napustili bez razmišljanja, karakter i obraz nemaju cenu.Informativna služba OO Dveri Nova Varoš

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: