Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада, поделио је једну лепу вест на свом званичном Инстаграм профилу – „Наш Нови Сад је град пун бебица! У претходној ноћи у Бетанији је рођено 40 беба, а то је највише у историји клинике!“, написао је градоначелник.

       То би била сјајна вест у смислу повећања наталитета у Новом Саду, да не знамо да је у току реконструкција болнице у Сомбору и да од 25. августа нема пријема у породилиште. Наиме, пацијенткиње од дана 25.08.2021. године па до завршетка радова, биће упућиване у Општу болницу Суботица или на Клинику за гинекологију и акушерство Клиничког центра Војводине – пише у саопштењу ОБ „Др Радивој Симоновић“. Тако да, градоначелниче, није лепо што се китите туђим перјем!

Лепо је што се реконструише болница у Сомбору, али није лепо да новорођене бебе из сомборске општине присвајате Новом Саду. Колико се Ви и ваши саборци стварно бринете за наталитет и борбу против беле куге показује и чињеница да су у Врбасу сви одборници СНС гласали против помоћи породиљама и породицама са децом.  

Долазимо до закључка да је ваш слоган „За нашу децу“ искрен и признајући! Ви се борите за вашу децу! Не за нашу!

 

ГрО Двери Нови Сад