Српски Покрет Двери - Лого
Search

Већ неколико месеци у оквиру свог новог Прогласа „Промена система – сигурност за све“, Двери кроз Зелени патриотизам упозоравају на опасну небригу постојеће власти о заштити животне средине.

    Јуче се, такође забринут тим питањем, огласио председник ПОКС-а Жика Гојковић, постављајући  питање око дивљих депонија као „потенцијалних темпираних бомби“. Све би то било похвално да  ПОКС не партиципира у власти у Новом Саду са СНС и да баш њихов кадар не управља ЈП „Чистоћа“.

Наиме директор ЈП „Чистоћа“ је Владимир Зеленовић, који је и раније био директор овог јавног предузећа као кадар СПО-а (који се утопио у ПОКС), а од 2017. године је директор као кадар ПОКС-а. Како смо више пута указивали на проблем градске депоније, позивамо га да своје менаџерске способности и бригу за решавање овог проблема искаже у решавању питања градске депоније у Новом Саду као „потенцијалне темпиране бомбе“ која шири несносан смрад и угрожава дисајне органе и здравље Новосађана, посебно становника Клисе и Шангаја.

Стога би председник ПОКС-а требао да питања о дивљим  депонијама прво постави својим коалиционим партнерима из СНС-а са којима је у власти, а посебно пре тога  да провери рад својих чланова странке који управљају чистоћом у Новом Саду.

Власт је очигледно сласт за ПОКС, али не можете се представљати за опозицију када то нисте.

 

ГрО Двери Нови Сад

Фото: 021.рс

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: