Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri obaraju rejting naprednjaka u Kostolcu!

Od naših izvora iz opštinskog odbora SNS-a u Kostolcu došli smo do saznanja da su poslednja istraživanja SNS-a pokazala da su Dveri u Kostolcu dostigle rejting od preko 10% što je bio veliki okidač za paniku u redovima kostolačkih naprednjaka.

Veliki broj glasača SNS-a iz prethodnih izbora, razočaran politikom lokalnog SNS-a u otkazuje svoju podršku SNS-u i kao opciju za koju će glasati na lokalnim izborima navode Dveri. 


U nemogućnosti da shvate ovaj fenomen, rukovodstvo SNS-a je naložilo svojim aktivistima, a posebno internet timu da se najprljavijom negativnom kampanjom obruše na kandidate za odbornike Dveri, a posebno na predsednika kostolačke opštinske organizacije Dveri, Milana Grubetića, verujući da će na taj način uspeti da zaustavi nagli rast našeg rejtinga.


Očajnički potezi i najprljavija kampanja SNS-a usmerena na Srpski pokret Dveri u Kostolcu posledica je velike panike među naprednjacima, jer kada u nedelju Dveri ostvare iznenađujuće pozitivan rezultat, a SNS daleko ispod očekivanog, to znači da će lokalni naprednjački funkcioneri imati veliki problem da sve objasne svojim šefovima u Beogradu, ali i da sačuvaju svoje fotelje.


Snaga Dveri u Kostolcu ne leži ni u jednom pojedincu ponaosob i njegovom rejtingu koji ima, već u energiji i motivisanosti mladih ljudi koji su uzeli učešće u Pokretu koji donosi promene što Kostolčani i prepoznaju. U aktivistima Dveri, građani Kostolca ne vide ucenjene i potkupljene ljude kakve prepoznaju u SNS-u, već istinski slobodne ljude, koji su se u politiku upustili iz najviših ideala i iskrene želje da pobede ovaj nakaradni partokratski režim koji godinama uništava život u našoj opštini ali i u čitavoj Srbiji.Opštinska organizacija Dveri u Kostolcu

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: