Dveri organizovale Porodični dan u Knjaževcu

Opštinska organizacija Dveri u Knjaževcu, povodom Svetskog dana porodica, 15. maja 2019. godine, u Spomen parku je priredila niz aktivnosti za najmlađe.


U periodu od 12 do 17 časova organizovana je likovna radionica „Moja porodica, naša sreća“.  Likovnu radionicu je vodio Goran Jovanović a najmlađi Knjaževčani su mogli da na temu porodice nacrtaju svoje likovne radove, pojedinačne ili grupne na štafelajima koji su za tu priliku bili postavljeni. Od velikog broja likovnih radova dece uzrasta od 4 do 12 godina, selekcionisana su i nagrađena 14 radova. Nagrađeni su dobili diplome i poklone a sva deca su uz muziku, balone, bombone i druženje provela jedno lepo porodično popodne.
Nagrađenima je nagrade uručila prof. Dr Tamara Kerković, član predsedništva Dveri. Čestitavši okupljenima Dan porodice, prof. Kerković je poručila da bi svaki dan trebalo da bude Dan porodice i da svaka porodica bude sigurna kuća sa svoje članove a država svojom politikom to treba da omogući.
Prisutnima se obratio i predsednik Opštinske Organizacije Dveri, Saša Ilijić i podsetio na aktivnosti Dveri u Knjaževcu proteklih godina na Svetski dan porodice, kada su organizovane pozorišne predstave, humanitarne akcije, porodične šetnje a i ovakve likovne radionice čiji najuspešniji radovi su bili izloženi i ove godine u Spomen parku.
Okupljeni su se razišli svojim porodicama uz želju da istraju u borbi za jednu lepu i bolju porodičnu Srbiju i Knjaževac u njoj.

 


OO Dveri u Knjaževcu